fbpx Skip to main content

EMC-testikammiomme on valmistunut!

Uusiin tiloihimme valmistunut EMC-testilaboratorio on valmis EMC-, RF- (radiotaajuus) ja antennimittauksiin. Testikammiomme avulla voidaan mitata ja varmistaa erilaisten elektroniikkalaitteiden toimivuus ja määräysten mukaiset radiohäiriöiden tasot, sekä antennien tehokkuus. Talon sisäiset laboratoriot sisältävät kolme korkeatasoista testikammiota:

  • 4mx4m Kaiuton-testikammio (30MHz – 26GHz)
  • 3mx1.5m Kaiuton-testikammio (500MHz – 26GHz)
  • GTEM Cell 500 (30MHz – 18GHz)
  • Piirianalysaattorit, spektrianalysaattorit, signaaligeneraattorit (26.5GHz asti)

Miksi EMC-mittauksia tarvitaan?

Osa EMC-testauksista on elektroniikkatuotteille pakollisia, jotta sähkömagneettinen yhteensopivuus saadaan varmistettua. Testien avulla voidaan varmistaa, että valmistetut elektroniikkalaitteet toimivat ilman häiriöitä ja niitä on turvallista myydä markkinoilla. Mittauksien avulla varmistetaan myös, etteivät laitteet häiritse muita elektroniikkalaitteita.

Myös vapaaehtoista EMC-testausta suositellaan, sillä näin varmistat laitteille parhaan mahdollisen toimivuuden. Tuotteiden radioympäristöt voivat olla haastavia, joten yhteensopivuuden testaus on hyvin tärkeä osa EMC-mittauksia. Yhteentoimivuustesteillä, eli IOP-testeillä, voidaan varmistaa laitteen sisäisten radiokomponenttien oikeanlainen toiminta.

Monipuolisia EMC- ja antennimittauksia

Nextfourin mittausjärjestelmää ei ole sidottu mihinkään tiettyyn standardiin. Mittauskyvykkyys on suunnattu erityisesti tuotekehityksen aikaisiin mittauksiin, jolloin voimme varmistaa, että laite täyttää virallisen tyyppihyväksynnän vaatimukset. Tarjoamme Nextfourilla avaimet käteen -periaatteella tuotekehityksen palveluja, joihin myös jokaiselle yritykselle räätälöidyt EMC ja RF-testaukset kuuluvat.

Nextfour Wireless – Laadukkaat mittaukset ja suunnittelu

Nextfour on erikoistunut erityisesti haastavien alojen tuotehitykseen ja -suunnitteluun. Teemme suunnittelua ja suoritamme RF-, antenni ja EMC-mittauksia esimerkiksi lääketieteen, merenkulun ja eri teollisuuden aloihin liittyen. Nextfour Wireless palvelut kattavat myös systeemi- ja lohkotason simuloinnit. Meillä on valmius elektromagneettisten simulointien tekoon esim. laivoille, antenneille, sekä RF-signaalien ilmiöille.

Ota yhteyttä

Tarvetta EMC-, RF-, tai antennitestaukselle? Tai kokonaisvaltaiselle RF- ja antennisuunnittelulle? Ota suoraan yhteyttä Nextfour Wirelessiin ja kerromme lisää tarjoamistamme palveluista.

Marko Pellonperä, CEO

marko.pellonpera@nextfour.com, +358 50 486 2944