fbpx Skip to main content

KEITÄ ME OLEMME

Nextfour on täyden palvelun tuotekehityskumppani, jolla on kyky luoda tuotteita ideasta valmiiksi tuotteeksi. Tarjoamme ohjelmistosuunnittelun lisäksi mekaniikka-, elektroniikka-, RF ja UI/ID suunnittelua sekä tuotannontehostamista. Proto- ja piensarjat valmistamme usein itse omassa tuotannossamme. Organisaatiomme on noin 60 henkilöä ja sijaitsemme Turussa.

SUUNNITTELIJANA PÄIVÄSI NÄYTTÄÄ TÄLTÄ

Nextfourilla suunnittelijalla ei tule kahta samanlaista päivää. Jokaisena päivänä pääset kehittämään ja oppimaan joitain uutta. Haasteita ja ongelmia ratkomme yhdessä projektitiimeissä. Meillä työtehtävät katsotaan sinun osaamisesi ja mielenkiinnon perusteella.

OSAAMISTOIVEET

Haemme henkilöä, jolla on hyvä asenne työntekoon sekä henkilökohtaisena ambitiona kehittyä hyväksi suunnittelijaksi. Pidät erilaisista haasteista työelämässä ja nautit uuden oppimisesta. Sinulla on tehtävään soveltuvia opintoja ja olet mielellään jo opintojen loppusuoralla. Englannin kielen taitoa edellytetään dokumentoinnissa sekä asiakasrajapinnassa.

MIKSI ME

Nextfour on voimakkaasti kasvava tuotekehitystalo, jolla on kunnianhimoinen kansainvälinen kasvutavoite.
Työtehtävät meillä ovat sekä mielenkiintoisia että haastavia, mutta pystyt itse vaikuttamaan siihen minkälaisia töitä teet ja miten ison vastuun haluat työssäsi ottaa.

Pyrimme tarjoamaan harjoittelu ja kesätyöpaikat henkilöille, jotka myös jäisivät meille töihin. Työajat ovat meillä joustavia ja tarvittaessa pystyt opiskelemaan töiden ohessa. Hektisen työn lomassa järjestämme myös paljon erilaisia aktiviteettejä työn vastapainoksi ja samalla tutustut muihin työntekijöihin, joiden kanssa et välttämättä toimi päivittäin.

Toimistolla pyrimme pitämään samaan aikaan rennon, mutta määrätietoisen ilmapiirin. Todennäköisesti pääset tutustumaan veneilyyn ja tarvittaessa testaamaan suunnittelemisia laitteita Turun saaristossa.

Voit käydä tutustumassa täällä www.nextfour.com / www.theqexperience.com siihen ketä me olemme ja mitä me teemme. Mikäli kiinnostuit yrityksestämme ja tarjoamastamme työtehtävästä, voit laittaa CV:n ja lyhyen henkilöesittelyn career@nextfour.com ja olemme sinuun yhteydessä. Paikat täytetään heti kun löydämme sopivia henkilöitä.

Tehtävä on aluksi määräaikainen.