Nextfour hakee Turkuun kahta KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme tuotannon kokoonpanotöihin kahta (2) kädentaitoista kokoonpanotyöntekijää, jotka eivät pelkää olla tekemisissä elektroniikan kanssa.

Tehtävät ovat pääsääntöisesti veneen navigointijärjestelmien kokoonpano- ja pakkaustöitä. Perehdytämme tekijät töihin, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta aikaisempi kokemus tekniikan kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Sinulta toivomme

  • Hyviä kädentaitoja ja näppäriä sormia
  • Oppimishaluista asennetta ja oma-aloitteisuutta
  • Huolellista ja tarkkaa otetta työntekoon

Plussaa ovat kiinnostus ja kokemus elekroniikan ja tietokoneiden kanssa työskentelystä, sekä jokin tekniikan alan peruskoulutus. Etsimillämme henkilöillä on myös positiivinen, can-do asenne kunnossa.

Sinulle tarjoamme

  • Hyvän palkkauksen
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
  • Asiantuntevan tiimin tuen
  • Mukavat ja reilut työkaverit

Työpaikka sijaitsee Turussa, osoitteessa Voimakatu 18. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae meille työkaveriksi lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen:

career@nextfour.com

Lisätietoja työstä ja yritksestä saat olemalla yhteydessä:

Niklas Öhman, CEO
050 3728287
niklas.ohman@nextfour.com


Mitä me teemme?

Nextfour Group on turkulainen neljän yrityksen konserni, joka on erikoistunut erityisesti vaativien alojen kuten lääketieteen, merenkulun ja teollisuuden tuotekehitykseen. Meiltä löytyy yli 12 vuoden edestä kokemusta alalta, ja työllistämme tällä hetkellä noin 50 rautaisen ammattilaista työntekijää, jotka työskentelevät ohjelmistosuunnittelun, elektroniikan, mekaniikan, RF:n, ja käytettäyyden parissa.

Nextfour

Nextfour

Nextfour is a Finnish technology and design agency specialized in product development for marine, medical and industrial environments.