fbpx Skip to main content

Etsimme tiimiimme vahvistusta mekaniikkasuunnitelijasta, jolla on mahdollisuus luoda jotain uutta, mullistavaa ja konkreettista. Olet taitava 3D-mallintaja ja innostunut toteuttamaan tuotekehityksen vaiheet ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Keitä me olemme

Nextfour on täyden palvelun tuotekehityskumppani, jolla on kyky luoda tuotteita ideasta valmiiksi tuotteeksi. Tarjoamme mekaniikkasuunnittelun lisäksi ohjelmisto-, elektroniikka-, RF- sekä tuotannontehostamista. Proto- ja piensarjat valmistamme usein itse omassa tuotannossamme. Organisaatiomme on noin 45 henkilöä ja sijaitsemme Turussa.

MEKANIIKKASUUNNITTELIJANA PÄIVÄSI NÄYTTÄÄ TÄLTÄ

Nextfourilla mekaniikkasuunnittelijalla ei tule kahta samanlaista päivää. Jokaisena päivänä pääset kehittämään joitain uutta, hyödyntäen aiempaa sinun ja tulevien työkavereiden kokemusta.

Suunnittelu tehdään 3D-ohjelmilla ja ensimmäiset ideasi voidaan heti valmistaa Nextfour:lla 3D-tulostaen, CNC-koneistamalla tai käsityökaluilla. Valitset vain sopivimman tavan saada ideasi fyysiseksi osaksi. Suunnittelet yksittäisistä osista suurempia kokonaisuuksia ja vastaat osien toiminnallisuudesta valmiissa laitteessa. N4:n omien sekä asiakkaidemme tuotteet suunnittelet sopimaan niiden käyttöympäristöön, joka voi vaihdella puhdastilasta pölyiseen ja märkään ympäristöön. Teet yhteistyötä esim. elektroniikka-, optiikka-, ohjelmisto- ja muiden alojen ammattilaisten kanssa suoraan asiakasrajapinnassa.

Todennäköisesti pääset tutustumaan veneilyyn ja tarvittaessa testaamaan suunnittelemisia laitteita Turun saaristossa. 🌞

OSAAMISTOIVEET

  • Haemme henkilöä, jolla on oltava asenne ja osaaminen kohdallaan ja henkilökohtaisena ambitiona aina laadukas suunnittelu. Et tyydy vain ensimmäiseen ideaasi vaan osaat sopivasti haastaa itseäsi kohti vielä parempaa ja innovatiivisempaa tuoteiteraatiota itsenäisesti sekä muiden palautetta hakemalla.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet aikaisemmin tehnyt vastaavia mekaniikkasuunnittelun tehtäviä.
  • Sinulla on käytännön ymmärrystä materiaalien ominaisuuksista ja käyttäytymisestä.
  • Osaat käyttää 3D CAD-ohjelmistoja, hallitset modernit suunnittelumenetelmät ja sinulla on mahdollisesti PDM- tai PLM-osaamista.
  • Englannin kielen taitoa edellytetään dokumentoinnissa.
  • Henkilönä pystyt hoitamaan myös suorat kontaktit projektien muiden tahojen kanssa, olivat ne sitten sisäisiä tai ulkoisia asiakkaita.

MIKSI ME

Nextfourilla on kunnianhimoinen kansainvälinen kasvutavoite ja pääset osaksi innovatiivista porukkaa, jossa työtehtävät ovat sekä mielenkiintoisia että vaativia mutta hommat hoituvat yhdessä tiimin kanssa pilke silmäkulmassa. Mekaniikkatiimi vastaa usein itsenäisesti konseptoinneista ja toteutuksista samalla käyden asiakkaiden kanssa jatkuvaa vuoropuhelua tuotteen suunnittelun aikana.

Tarjoamme uramahdollisuuden kasvavassa yrityksessämme, haastavien projektitehtävien parissa. Työtehtävät vaihtelevat sekä omien että asiakkaidemme tuotteiden ideoinnissa, suunnittelussa sekä loppuunsaattamisessa. Tuotamme erilaisia prototyyppejä, jota tukee loistavat työkalut mm. 6 kpl 3D-tulostimia sekä ympäristötestikammiot omassa protopajassamme. RF/EMC-testikammioissamme voimme tuotekehityksen aikana testailla esimerkiksi uusien konseptien suorituskykyä. Pääasiallisina työkaluina käytämme mallinnuksissa ja simulaatioissa mm. SolidWorksia sekä Fusionia. Materiaalivalikoima laaja ja valikoituu käyttötarkoituksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit yrityksestämme ja tarjoamastamme työtehtävästä, voit laittaa CV:n ja lyhyen henkilöesittelyn career@nextfour.com ja olemme sinuun yhteydessä.

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ellei toisin sovita.