Tuotekehityspalvelut


Tuotekehityspalvelut

Nextfour Group tarjoaa koko tuotteesi elinkaaren kattavat tuotekehitys palvelut tutkimus- ja kehitystyöstä aina kokoonpanoon ja ylläpitoon. Toimintaa ohjaa ISO 9001 sekä ISO 13485 –yhteensopiva hallintajärjestelmä, ja ammattilaistemme käytössä ovat viimeisimmät ohjelmisto- ja elektroniikkasuunnittelun tekniikat. Palvelun täydentää tarkoin valikoitu yhteistyökumppanien verkosto.

Täyden tuotekehitys prosessin lisäksi saat meiltä tehokkaita palveluita keskitetysti tiettyyn vaiheeseen tuotteesi elinkaarta. Tästä ovat esimerkkinä muun muassa vanhan tuotteen modernisointi uusiin vaatimuksiin sopivaksi, valmiin tuotteen integrointi kolmannen osapuolen järjestelmiin sekä käytettävyystutkimus, riskianalyysi ja kulukartoitus. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää siitä, miten voimme palvella juuri sinua.


Teknologiset erityistaidot
ohjelmistot, elektroniikka ja käytettävyys

 • Langattomat tekniikat kuten WLAN, matkapuhelinverkot, ZigBee, RFID/NFC ja Bluetooth
 • Mobiiliratkaisut matalalla energiankulutuksella
 • Äänen ja videon streamaus sekä reititys
 • Lääkinnällisten laitteiden vaatimukset ja standardit
 • Turvallisuusvaatimukset ja -standardit
 • Käyttöliittymät ja käytettävyys
 • Konenäkö ja kuviontunnistus

Nextfour Technology Specialties
Teknologiset erityistaidot
ohjelmistot, elektroniikka ja käytettävyys

 • Wireless technologies like WLAN, cellular networks, ZigBee, RFID/NFC and Bluetooth
 • Mobility with low power consumption
 • Audio/video streaming and routing
 • Medical requirements, system interfaces and standards
 • Safety requirements and standards
 • Machine vision and pattern recognition

Nextfour Technology Specialties
Fast Prototyping Services

Nopea prototyyppien valmistus
Axis4 alusta

Nopeasti valmiit ja edulliset prototyypit ovat usein tarpeen markkinoiden testausta, tuotteen esittelyä tai käytettävyystestejä varten. Tuotekehitys prosessia tehostaa tärkeimpien ominaisuuksien korostaminen ja osittain valmiin elektroniikan hyödyntäminen. Juuri tätä varten olemme kehittäneet Axis4 alustan, joka mahdollistaa toimivan prototyypin valmistuksen parhaimmillaan vain parin viikon kuluessa projektin alusta.


Nopea prototyyppien valmistus
Axis4 alusta

Nopeasti valmiit ja edulliset prototyypit ovat usein tarpeen markkinoiden testausta, tuotteen esittelyä tai käytettävyystestausta varten. Tuotekehitys prosessia tehostaa tärkeimpien ominaisuuksien korostaminen ja osittain valmiin elektroniikan hyödyntäminen. Juuri tätä varten olemme kehittäneet Axis4 alustan, joka mahdollistaa toimivan prototyypin valmistuksen parhaimmillaan vain parin viikon kuluessa projektin alusta.


Fast Prototyping Services

Helppo ja joustava tuki
Projektinhallintatyökalumme

Meille on tärkeää, että kaikki prosessimme ovat läpinäkyviä. Teemme myös mielellämme läheistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa. Siksi tarjoamme hänelle turvallisen ja tarkan on-line työtilan, jonka avulla näkee kaiken projektin kulkuun liittyvän tiedon ja dokumentoinnin reaaliajassa. Työkalulla pystyt myös osallistumaan helposti tärkeisiin tehtäviin, kuten vaatimusten ja riskien hallintaan.


Supportive Services
Helppo ja joustava tuki
Projektinhallintatyökalumme

Meille on tärkeää, että kaikki prosessimme ovat läpinäkyviä. Teemme myös mielellämme läheistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa. Siksi tarjoamme hänelle turvallisen ja tarkan on-line työtilan, jonka avulla näkee kaiken projektin kulkuun liittyvän tiedon ja dokumentoinnin reaaliajassa. Työkalulla pystyt lisäksi osallistumaan helposti tärkeisiin tehtäviin, kuten vaatimusten ja riskien hallintaan.


Supportive Services
RF Testing

RF & Antennisuunnittelu
Nextfour Wireless

Uusin lisäys Nextfourin tarjontaan on Nextfour Wireless, kattava RF- ja antennisuunnittelupalvelu. Nextfourin omassa radiolaboratoriossa voidaan suorittaa tuotekehitystä tukevia RF-mittauksia, kuten EMC ja antennitestejä. Mittaukset uudessa RF-laboratoriossa voidaan suorittaa aina 26GHz:iin asti. Suunnittelupalvelu kattaa muun muassa RFID, Bluetooth (+LE), GSM, WCDMA, LTE ja MIMO järjestelmät. Tarvittaessa pystymme myös tekemään elektromagneettiset simulaatiot esim. aluksille (marine), antenneille ja radioaaltojen etenemiselle. Voit kurkistaa radio laboratoriomme AMS-8050 kammion sisään täällä.


RF & Antennisuunnittelu
Nextfour Wireless

Uusin lisäys Nextfourin tarjontaan on Nextfour Wireless, kattava RF- ja antennisuunnittelupalvelu. Nextfourin omassa radiolaboratoriossa voidaan suorittaa tuotekehitystä tukevia RF-mittauksia, kuten EMC ja antennitestejä. Mittaukset uudessa RF-laboratoriossa voidaan suorittaa aina 26GHz:iin asti. Suunnittelupalvelu kattaa muun muassa RFID, Bluetooth (+LE), GSM, WCDMA, LTE ja MIMO järjestelmät. Tarvittaessa pystymme myös tekemään elektromagneettiset simulaatiot merenkulkuun, antenneille ja radioaaltojen etenemiselle. Voit kurkistaa radio laboratoriomme AMS-8050 kammion sisään täällä. 

We have been satisfied with the cooperation with Nextfour. When we searched for partners for our embedded system development needs, the selection criteria required experience in the product development of health care technologies, as well as in versatile software and electronics development. In my experience Nextfour’s personnel consists of experienced and open minded developers. The company invests actively in it’s own research, giving it a current understanding and readiness to be involved in the development of the future solutions.

Mr. Mika Apell, Evondos Oy