fbpx Skip to main content

Kehitämme mobiilisovellukset puolestasi

Nextfour kehittää puolestasi huippuluokan mobiilisovelluksia, aina sinun ideastasi toimivaan ja näyttävään sovellukseen saakka. Valitsemme joka projektissa käytettävän teknologian aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle ja takaamme, että lopputulos sekä näyttää hyvältä, että toimii jokaisella laitteella virheettömästi.

Mobiilikehitys voidaan teknisesti jakaa mobiiliapplikaatioiden, responsiivisten verkkopalveluiden, sekä uudenlaisten hybrid-sovellusten kehitykseen. Mobiilisovellusten kehityksessä tärkeää on erityisesti responsiivisuus, eli se miten ohjelmistot toimivat eri kokoisilla mobiilinäytöillä. Nextfour kehittää puolestasi mobiilisovellukset esimerkiksi: täysin itsenäisenä kokonaisuutena, jonkin muun tuotekehityksen yhteydessä, tai myöhemmin johonkin laitteeseen liitettävänä lisäpalveluna.

4 syytä miksi sinun tulisi satsata mobiilikehitykseen

1. Mobiili on suositumpi kuin tietokone

Mobiililaitteiden markkinaosuus kasvaa koko ajan. Vuonna 2020 arvioitiin, että mobiilidatan käyttö kolminkertaistuu seuraavan 3 vuoden aikana. Yli 50 % suomalaisten internetissä käytetystä ajasta tulee mobiililaitteista.

2. Toimiva sovellus = tyytyväiset asiakkaat

Optimoitu ja räätälöity mobiilisovellus luo käyttäjäkeskeisyyttä, joka taas lisää myyntiä pitämällä asiakkaat tyytyväisinä. Mikään ei harmita samalla tavalla kuin sovelluksen toimimattomuus. Mobiilikehitykseen kannattaa siis panostaa kerralla kunnolla, jotta et päädy tarjoamaan asiakkaalle huonoa käyttöjärjestelmää.

3. Pysy asiakkaasi taskussa vuorokauden ympäri

Mobiilisovellukset tarjoavat tuotteille ja palveluille paljon erilaisia mahdollisuuksia, joita et muilla ohjelmistoilla ja laitteilla pääse hyödyntämään. Puhelin kulkee ihmisen mukana melkein ympäri vuorokauden. Mobiilisovelluksella saat näin uniikin ja suoran yhteyden asiakkaisiisi.

4. Erotu kilpailijoista laadukkaalla mobiilisovelluksella

Sulavasti toimiva mobiilisovellus antaa sinulle ainutlaatuisen kilpailuedun kilpailijoiden keskuudessa. Satsaamalla mobiilikehitykseen näytät myös asiakkaille, että haluat tarjota heille mahdollisimman helpon keinon käyttää tarjoamaanne palvelua tai tuotetta.

iOS vs Android vs alustariippumattomuus

Mitä eroa iOS ja Android ohjelmistokehityksellä on?

Mobiiliapplikaatioiden kehitys tapahtuu yleensä Android tai iOS alustoille, jotka ovat kiistatta alan suurimmat. Suurin ero näiden alustojen tuotekehityksessä ovat niissä käytetyt erilaiset ohjelmointikielet. Tähän liittyen on syntynyt myös hybridi-mobiilisovelluskehitys, joka mahdollistaa ohjelmistokoodin toimimisen sekä Android, että iOS alustassa. Nextfour toteuttaa laadukasta tuotekehitystä näille molemmille alustoille, sekä myös alustariippumattomasti.

Tällä hetkellä Androidin mobiilikäyttöjärjestelmä on Suomen käytetyin, 87 % markkinaosuudella. iOS tulee perässä 12,7 % suuruudella. Vaikka Android on Suomen lisäksi käytetyin mobiilijärjestelmä suurimmassa osassa maailmaa, on iOS porhaltanut Androidin ohi esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa.

Pilvipalveluja ja sulautettuja järjestelmiä

Nextfourilla on laajasti kokemusta monipuolisesta ohjelmistosuunnittelusta, ja laadimme toiveidesi mukaan juuri sinulle toimivan ohjelmistoratkaisun sulautettujen järjestelmien, IoT ja pilvipalvelujen, UI ja UX -suunnittelun, sekä mobiilisovellusten saralla.

Useimmat mobiilisovellukset tarvitsevat nykyään internet- ja pilviyhteyden. Pystymme helposti integroimaan tuotteesi pilvipalveluihin käyttämällä turvattua verkkoprotokollaa, ja mahdollistamalla tuotteen järjestelmien päivityksen langattomasti. Nextfour on suunnitellut menestyksekkäästi useita eri IoT-alustoja ja niihin yhdistettäviä laitteita.

Yhdessä asiakkaamme kanssa etsimme ja toteutamme parhaimman mahdollisen teknologiaratkaisun, joka skaalautuu asiakkaan tarpeisiin ja pystyy kilpailemaan myös tulevaisuuden teknologian kanssa.

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista sekä mobiilikehityksen, että muiden teknologian haasteiden parista.