fbpx Skip to main content

Nextfourin sivut nyt myös suomeksi!

Kansainvälisen kääntäjienpäivän kunniaksi, jota juhlitaan tänään 30.9, julkaisemme vihdoin Nextfourin verkkosivut myös suomen kielellä.

Nextfour on turkulainen tuotekehityksen projektitalo, joka tekee paljon töitä myös englanniksi ja ruotsiksi. Tämän takia myös verkkosivut ovat pitkään olleet pelkästään lingo francaksi, eli englannin kielellä.

Nyt voit lukea Nextfourin sivuilta suomeksi esimerkiksi referenssejä eri asiakasyrityksiemme projekteista muun muassa Merivaaran, Soil Scoutin ja LM Dentalin kanssa. Voit myös lukea tarkemmin eri palveluistamme esimerkiksi elektroniikan tai ohjelmistosuunnittelun parissa.

Tulemme jatkossa julkaisemaan suurimman osan uutisista yhä englanniksi, mutta myös suomenkielisiä artikkeleja on luvassa entistä enemmän.

Voit lukea lisää kansainvälisestä kääntäjienpäivästä YK:n sivuilta. Juhlapäivän tarkoitus on antaa arvoa kielen ammattilaisille ympäri maailman. Kääntämisen teknisen puolen, oikean tulkitsemisen ja yhtenäisen terminologian merkitys nousi esiin myös Nextfourin verkkosivujen kääntöprosessissa.